ویزای چین ، تور ، تور چین ، هتل ، تور ارزان ، تور دیدنی ، ترانسفر فرودگاهی ، تور لحظه آخری ، سفر ارزان

ویــــزای چیـــــن 

نوع ویزا 

شرایط اخذ ویزا 

هزینه ویزا

زمان تحویل ویزا

توریستی گروهی (۱ ماه اقامت) عادی ۹۰دلار ۱۰روزکاری
توریستی گروهی (۱ ماه اقامت) فوری  ۱۲۵دلار ۷روزکاری
توریستی انفرادی ( ۳ ماه اعتبار، ۱ ماه اقامت) عادی  ۱۰۷دلار ۱۰روزکاری
توریستی انفرادی ( ۳ ماه اعتبار ، ۱ ماه اقامت) فوری  ۱۳۷دلار ۱۰روزکاری
توریستی انفرادی ( ۳ ماه اعتبار ، ۱ ماه اقامت) بسیار فوری تماس با کانتر تماس با کانتر
 تجاری یک ماهه تجاری عادی ۲۰۰دلار ۱۰روزکاری
تجاری ۳ ماهه سینگل ۳۰ روز اقامت
عادی
۲۰۰دلار
۱۰روزکاری
تجاری ۳ ماهه سینگل ۹۰ روز اقامت عادی ۵۲۰دلار ۱۰روزکاری
تجاری ۳ ماه دبل ۳۰ روز اقامت عادی ۴۲۰ دلار ۱۰روزکاری
تجاری شش ماهه دبل ۳۰ روز اقامت
عادی ۴۰۰ دلار ۱۰ روز کاری
تجاری شش ماهه مولتی پل ۳۰ روز اقامت عادی ۶۰۰ دلار ۱۰ روز کاری  
تجاری یکساله مولتی پل ، ۳۰ روز اقامت عادی ۷۰۰ دلار  ۱۰روز کاری  

 

مدارک لازم جهت اخـــــذ ویزای توریستی و گروهی چیــــــــن

۱ اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ خروج
۲ ۲ قطعه عکس ۴*۶  تمام رخ با پشت زمینه سفید و بدون عینک
۳ تمکن مالی به مبلغ بالای ۳۳٫۶۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
۴ رزرو حقیقی پرواز طبق تاریخ سفر 
۵ بیمه نامه مسافرتی ۳۰ روزه
۶ تکمیل فرم مشخصات فردی
۷
برای صدور ویزای گروهی ، حداقل ۵ پاسپورت لازم است.

مدارک لازم جهت اخـــــذ ویزای تجاری چیــــــــن

۱ اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار
۲ ۲ قطعه عکس ۴*۶  تمام رخ با پشت زمینه سفید و بدون عینک
۳ تمکن مالی به مبلغ بالای ۵۰ میلیون تومان
۴ بیمه نامه مسافرتی مولتی پل ۳۰ روزه با سقف پوشش ۲۰ هزار یورو به بالا
۵ تکمیل فرم مشخصات فردی
۶ تسویه کامل هزینه اخذ ویزای چین
۷
لطفا جهت اخذ ویزای تجاری چین بدون نیاز به ویزای قبلی با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.

توجـــــهات لازم 

کپی شناسنامه از صفحات اول و دوم ( در صورت متاهل بودن : کپی از صفحه نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن مسافر، کپی صفحه نام پدر و مادر  البته این صفحات در مواقع مورد نیاز درخواست می شوند و در حالت عادی ، نیازی به ارائه این صفحات نیست)

 

*** در صورت تمایل و درخواست شما عزیزان، شرکت حریم پرواز آسمان مفتخر است که در کنار صدور ویزای شما ، خدمات مسافرتی دیگر همچون خدمات تور، بلیط پرواز، رزرو هتل، بیمه مسافرتی و … را نیز با مناسبترین قیمت و شرایط، به شما عزیزان ارائه دهد ***

 

درصورت تمایل به اخذ ویزای چین یا سایر ویزاها با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
شماره تماس شرکت ۸۸ ۲۰۰۶ ۸۸ – ۰۲۱
شماره فکس شرکت ۸۸ ۲۰۰۵ ۸۸ – ۰۲۱
برای مطلع شدن از دیگر خدمات و راه های دیگر ارتباطی ما، در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید
شماره تلگرام و موبایل پشتیبانی شرکت  ۲۵۵ ۶۶ ۱۳ ۰۹۱۲
کانال تلگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://telegram.me/harimparvaz
آدرس اینستاگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://www.instagram.com/harimparvaz
سایت رسمی شرکت حریم پرواز آسمان www.harimparvaz.com
ایمیل رسمی شرکت حریم پرواز آسمان [email protected]

شرکت حریم پرواز آسمان، شرکتی مطمئن برای خدمات مسافرتی و گردشگری است.

آدرس : تهران – میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، بین خیابان شانزدهم و هجدهم، پلاک ۱۰۲، واحد ۳

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری حریم پرواز آسمان

چین

سفر به چین، سفر به سرزمین باستانی افسانه هاست

در جای جای این سرزمین پهناور می توانید از آثار باستانی و داستان های اساطیری و افسانه ای لذت ببرید.

کافی است چند قدم در خیابان های این سرزمین بردارید تا از طراحی و معماری خارق العاده معابدش به وجد بیایید.

چین زیباترین جاذبه های طبیعی و باستانی همچون دیوار بزرگ چین، شهر ممنوعه، بناهای تاریخی بودایی ها، غارهای زیر زمینی، پایگاه کمپ اورست، فلات تبت، پارک ملی کومولانگما و … را در دل خود جای داده است.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China00 (2)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China00 (2)

ویزای چین

ویزای چین مدرکی است که در گذرنامه ثبت  می شود .

و در واقع نشان می دهد برای چه هدفی به کشور چین سفر کرده اید ، چه مدت اقامت خواهید داشت و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور چین دارید چه تاریخی است.

چین سومین کشور بزرگ جهان است با بیش از ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت، در شرق قاره کهن آسیا قرار دارد.

این کشور باستانی با وجود پیشرفت‌های روزافزون صنعتی و اقتصادی در عرصه جهانی، فرهنگ و آداب و رسوم خود را حفظ کرده است.

از طرفی، جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان آن بر جذابیتش برای گردشگران افزوده است.

البته سفر به چین نیازمند دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (5)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (5)

سفارت چین در تهران

آدرس سفارت چین: تهران، خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک ۳۲

شماره تماس : ۰۲۱-۲۲۹۱۲۱۴۰

وب سایت:http://.ir.chineseembassy.org

ساعات کار سفارت چین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰۰

انواع ویزای چین

ویزای چین انواع مختلفی دارد که بر اساس هدف سفر و ارائه مدارک و پس از تایید سفارت مربوطه صادر می گردد.

ویزای چین از ۱۶ نوع تشکیل شده است که با توجه به حروف آوانگاشتی این کشور مشخص شده‌اند.

ویزای دیپلماتیک و ویزای خدماتی باید از طریق کانال‌های دولتی اخذ شوند.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (2)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (2)

ویزای D

اقامت دائم(D) : جهت شهروند خارجی  که مجاز به اقامت دائم در چین است صادر میشود.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای اقامت دائم D است:

فرم گواهی اقامت دائمی متقاضی تایید شده توسط مقامات اداره امنیت عمومی محلی چین.

(متقاضیان می توانند توسط دوستان و یا بستگان خود در چین برای درخواست گواهی اقامت دائم از بخش مدیریت ورود و خروج از اداره محلی امنیت عمومی اقدام نمایند.)

* دارندگان ویزای Dباید برای ارایه درخواست اجازه اقامت ظرف مدت ۳۰ روز پس از ورود به چین در ادارات امنیت عمومی محلی اقدام نمایند .

مدارک بیشترمیتواند در صورت لزوم توسط افسران ویزا مطالبه شود .

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China00 (3)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China00 (3)

 

ویزای Z

ویزای  کار (Z) : این نوع از ویزا برای اشخاصی صادر می‌شود که شغلی را در کشور به‌دست آورده‌اند.

برای اخذ ویزای کاری داشتن چین مجوز کار یا گواهی‌نامه کار در چین الزامی است.

ویزای نوع Z تنها به‌صورت یک‌بار ورود (سینگل) صادر می‌شود.

کسانی که ویزای کاری چین را اخذ کرده‌اند باید ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ ورودشان در مقرهای پلیس چین ثبت‌نام کرده و اقدام به دریافت مجوز اقامت کنند.

مجوز اقامت برای اخذ ویزای چندبار ورود بعدی بسیار مؤثر است.

ویزای کاری چین برای کسانی نیز کاربرد دارد که قصد انجام فعالیت‌های تجاری در چین را دارند.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای کار Z است:

اصل و کپی از دعوت نامه توسط واحد مجاز، و یا نامه تایید دعوت نامه صادر شده توسط آژانس چینی مجاز، وهمچنین یکی از مدارک زیر:

نامه اجازه اشتغال صادر شده توسط وزارت منابع انسانی و تامین اجتماعی چین ؛

سند تایید متخصص خارجی صادر شده توسط امور اجرایی دولت در امور کارشناسان خارجی چین ؛

دعوت نامه برای عملیات نفتی دریایی در جمهوری خلق چین صادر شده توسط شرکت ملی نفت فلات قاره چین ؛

گواهی ثبت دفاتر نمایندگی دائمی شرکت های خارجی در چین صادر شده توسط امور اجرایی دولت در صنعت و تجارت ، یا نامه تایید برای دفاتر نمایندگی دائمی شرکت های خارجی صادر شده توسط ادارات مرتبط  تجاری؛

نامه تاییدشده توسط وزارت فرهنگ  چین برای کسانی که برای انجام  امور تبلیغاتی اقدام به اخذ ویزا مینمایند.

دعوت نامه صادر شده توسط واحد مجاز و یا نامه تایید دعوت نامه صادر شده توسط دفتر امور خارجه از یک استان (منطقه خودمختار، شهرستان).

اعضای خانواده همراه فرد مشغول به کار در چین باید یک دعوت نامه ارسال شده توسط واحد مجاز و یا تأییدیه نامه دعوت صادر شده توسط آژانس چینی مجاز وهمچنین مدارک  اثبات خویشاوندی، به عنوان مثال گواهی ازدواج، گواهی تولد و غیره را ارایه دهند، نیازی به ارایه مدارک اشتغال نیست.

دارندگان این ویزا باید برای ارایه درخواست اجازه اقامت ظرف مدت ۳۰ روز پس از ورود به چین در ادارات امنیت عمومی محلی اقدام نمایند

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (1)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (1)

ویزای X

ویزای دانشجویی (X) : کسانی که در یکی از دانشگاه‌های چینی پذیرفته شده‌اند، می‌توانند از این نوع از ویزا استفاده نمایند.

ویزای تحصیلی چین به دو زیرگروه X۱ و X۲ تقسیم می‌شود.

ویزا تحصیلی X۱ برای دانشجویانی صادر می‌شود که برای تحصیل به مدت بیش از ۶ ماه به چین سفر می‌کنند.

ویزای دانشجویی X۲ برای دانشجویانی صادر می‌شود که با هدف تحصیل و برای مدت کم‌تر از ۶ ماه می‌خواهند در کشور چین اقامت کنند.

ویزای تحصیلی X۲ فقط به‌صورت یک‌بار ورود صادر می‌شود.

اما ویزای دانشجویی X۱ می‌تواند به‌صورت چندبار ورود و با اعتبار تا ۵ ساله صادر شود.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای دانشجویی X است:
 

اصل و یک کپی از نامه پذیرش مدرسه وفرم درخواست ویزای دانشجویان خارجی (JW201 JW202) صادر شده توسط مقامات چینی مورد نیاز است.

(این دو سند نیز برای متقاضیان سفر به چین برای مطالعات کوتاه مدت / مطالعات پیشرفته و بیش از شش ماه اقامت مورد نیاز است.)

دارندگان ویزا X باید برای درخواست اجازه اقامت در مقامات امنیت عمومی محلی ظرف مدت ۳۰ روز ازپس ورود به چین اقدام نمایند.

ویزای L

ویزای توریستی (L) : ویزای توریستی چین برای افرادی صادر می‌شود که به قصد بازدید از جاذبه‌های گردشگری چین به این کشور سفر می‌کنند.

برای چنین ویزایی مدارکی از قبیل تأییدیه بلیط هواپیما، و رزواسیون هتل لازم است.

امکان اخذ ویزای توریستی چین به‌شکل یک‌بار ورود (Single-entry)، دوبار ورود (Double-entry) و چندبار ورود (Multiple-entry) برای گردشگران بیشتر مناطق جهان وجود دارد.

مدت اقامت برای هر بار بازدید از چین معمولاً ۳۰ تا ۶۰ روز است.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای توریستی L است:

درخواست برای ویزای خانواده —- اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.

درخواست برای ویزا سفر شخصی —- اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

درخواست ویزا برای سفر گروه —- اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (9)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (9)

ویزای G

ویزای ترانزیت (G) : برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر میشود در شرایطی که متقاضی  به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین میماند و یا مجبور به ترک فرودگاه است.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای ترانزیت G است:
 

– ویزای معتبر از کشور مقصد، و بلیط هواپیمایی مقصد.

* ویزای ترانزیت به طور کلی برای سه ماه اعتبار و اقامت ۷ روز صادر میشود مگر در شرایطی استثنا که برای مسئول ویزا در سفارت اثبات شده باشد و به هیچ عنوان برای عبور و مرور مکرر صادر نخواهد شد .

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China00 (1)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China00 (1)سفارت چین در تهران

ویزای F

ویزای غیرتجاری ( F): پیش از آن‌که ویزا نوع M معرفی شود، ویزای نوع F برای مقاصد تجاری استفاده می‌شد.

ویزای نوع F که امروزه به نام ویزای غیرتجاری چین شناخته می‌شود، برای آن دسته از افراد صادر می‌شود که می‌خواهند به منظور پژوهش، سخنرانی، مبادلات فرهنگی و تورهای تحصیلی به چین سفر کنند.

این نوع از ویزا معمولاً تنها به‌صورت یک‌بار ورود (سینگل) و دوبار ورود (دبل) صادر می‌شود.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای غیرتجاری F است:

اصل دعوت نامه رسمی که توسط واحد مجاز صادر شده باشد.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (9)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (9)

ویزای J

 ویزای روزنامه نگاری:

J1 ویزا یی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.

J2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای روزنامه نگاری J است:
/F ویزای دائمی روزنامه نگار (ویزای J-1)

– نامه اطلاعیه ویزا صادر شده توسط بخش اطلاعات وزارت امور خارجه چین .

– نامه رسمی صادر شده توسط شرکت رسانه ای متقاضی در چین.

* متقاضیان ویزای J-1 می توانند ضمن تماس با سفارت چین در پیشبرد روش های مربوطه با ما تماس بگیرند.

* دارندگان ویزای J-1 باید برای ارایه درخواست اجازه اقامت ظرف مدت ۳۰ روز پس از ورود به چین در ادارات امنیت عمومی محلی اقدام نمایند .

G / ویزای موقت روزنامه نگاری (ویزای J-2)

– نامه اطلاعیه ویزا صادر شده توسط بخش اطلاعات وزارت امور خارجه چین و یا سازمان های مربوطه مجاز .

– نامه رسمی صادر شده توسط شرکت رسانه ای متقاضی در چین.

* متقاضیان ویزا J-2 می توانند ضمن تماس با سفارت چین در پیشبرد روش های مربوطه با ما تماس بگیرند.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (18)-

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (18)-

ویزای M

ویزای تجاری ( M): ویزا تجاری چین برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند به منظور تجارت و انجام فعالیت‌های تجاری به کشور چین سفر کنند.

ویزای نوع M نیز مانند ویزای توریستی به‌شکل یک‌بار ورود (Single-entry)، دوبار ورود (Double-entry) و چندبار ورود (Multiple-entry) برای تاجران بیشتر مناطق جهان صادر می‌شود.

ویزای تجاری چین می‌تواند حتی با اعتباری ۱۰ ساله صادر شود.

مدت اقامت برای این نوع از ویزا (برای هر بار سفر به چین) معمولاً بین ۳۰ تا ۶۰ روز است.

تصمیم‌گیری برای تعیین مدت اقامت هر شخص توسط کنسول چین در کشور مربوطه صورت می‌گیرد.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای تجاری M است:

دعوت نامه از سوی نهاد تجاری

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (12)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (12)

ویزای S

ویزای شخصی چین (S۱ بلندمدت)

این نوع از ویزا برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند با هدف کار، تحصیل یا مسائل شخصی به چین سفر کنند تا با یکی از اعضای درجه یک خانواده خود زندگی کنند.

طول مدت اقامت در این نوع از ویزا بیش از ۱۸۰ روز است.

اعضای درجه یک خانواده به همسر، والدین، فرزندان کم‌تراز ۱۸ سال و والدین همسر اشاره دارد.

ویزای شخصی چین (S۲ کوتاه‌مدت)

افرادی که عضوی از خانواده‌شان یا یکی از دوستان‌شان در چین زندگی می‌کند یا می‌خواهند برای مسائل شخصی مانند ازدواج، طلاق، وراثت، فرزندخواندگی یا خدمات پزشکی به این کشور سفر کنند، می‌توانند از این ویزا استفاده کنند.

مدت اقامت برای ویزای شخصی کوتاه مدت چین معمولاً بین ۳۰ تا ۹۰ روز است.

برای ملاقات افراد خانواده، ارائه مدارک مربوط به نسبت خانوادگی الزامی است.

برای متقاضیان، ویزای چندبار ورود (مولتی) صادر می‌شود.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای شخصی چین S است:

دعوت نامه از شخص داعی (شخصی که برای کار یا تحصیل در چین اقامت دارد.)

کپی پاسپورت یا مدارک اشخاص داعی

اصل و کپی سندی که نشان دهنده ی ارتبار بین شخص داعی و مدعو باشد(سند ازدواج ، گواهی تولد ، سند خویشاوندی صادر شده توسط اداره ی امنیت ملی یا سند محضری خویشاوندی)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (13)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (13)

ویزای Q

ویزای خانوادگی چین (Q۱ بلند مدت)

ویزای خانوادگی Q۱ برای نوادگان چینی یا خارجی‌هایی صادر می‌شود که همسران چینی دارند در نظر گرفته شده است.

این ویزا برای آن دسته از افراد صادر می‎شود که دارای عضوی از خانواده با ملیت چینی هستند و یا کسانی که می‌خواهند برای مراقبت از کسی به چین سفر کنند.

در این نوع از ویزا، مدت اقامت در چین بیش از ۱۸۰ روز در نظر گرفته می‌‌‌شود.

مقصود از اعضای خانواده همسر، والدین، فرزندان، همسران فرزندان، برادر، خواهر، پدربزرگ و مادربزرگ، نوه و نتیجه و والدین همسران است.

مدرک اصلی نشان‌دهنده نسبت خانوادگی برای اخذ این نوع از ویزا الزامی است.

ممکن است انجام مصاحبه نیز لازم باشد.

ویزای خانوادگی بلند مدت چین که به Q۱ معروف است، به‌صورت یک‌بار ورود صادر می‌شود.

کسانی که این نوع از ویزا را اخذ کرده‌اند باید ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ ورودشان در مقرهای پلیس چین ثبت‌نام کرده و اقدام به دریافت مجوز اقامت کنند.

مجوز اقامت برای درخواست چندبار ورود بعدی بسیار مؤثر است.

ویزای خانوادگی چین (Q۲  کوتاه مدت)

ویزای خانوادگی Q۲ برای نوادگان چینی یا خارجی‌هایی صادر می‌شود که همسران چینی دارند در نظر گرفته شده است.

این ویزا برای آن دسته از افراد صادر می‎شود که دارای عضوی از خانواده با ملیت چینی هستند.

مدت اقامت در این نوع از ویزا نهایتاً ۱۲۰ روز در هر بار ورود به چین است.

ویزای خانوادگی Q۲ معمولاً به شکل چندبار ورود (مولتی) صادر می‌شود.

مدارک زیر مورد نیاز ویزای خانوادگی چین Q است:

دعوت نامه از سوی یک شهروند چینی

کپی کارت شناسایی شخص داعی

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (11)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (11)

اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزا

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛

برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد.

البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

در صورتی‌ که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد.

در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (6)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (6)

نکات مهم در رابطه با ویزای چین

۱

نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

۲

امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجددا بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند.

پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

نکات مهم در رابطه با ویزای گروهی چین

۳

ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر صادر می شود و از این ۵ نفر حداقل می‌بایست دو نفر از آن‌ها با این ویزا وارد خاک چین شوند.

۴

کلیه مسافرانی که با هم وارد چین می شوند باید با هم از چین خارج شوند.

مدت اعتبار این نوع ویزا محدود بوده و بر روی آن درج شده است. مسافر باید در بازه زمانی درج شده وارد شده و از چین خارج شود.

۵

مسافران باید در بدو ورود به چین در محل بازرسی محلی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده وارد شده و از چین خارج شوند.

۶

در صورتی که به صورت گروهی و با ویزای گروهی وارد چین می‌شوید و قصد دارید که از گروه جدا شوید و برای انجام کاری به شهر یا هتل دیگری مراجعه کنید حتماً از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و به همراه خود داشته باشید؛ چون شما در هر نقطه از چین جهت ورود به هر هتلی به آن نیاز دارید و حتما در تاریخ برگشت به موقع به همگروهی‌های خود بپیوندید.

۷

در حفظ و نگهداری ویزا کوشا باشید چون در صورت مفقود شدن آن دچار مشکلات زیادی همچون هزینه‌های سنگین مالی خواهید شد.

۸

در هنگام ورود و مواجه شدن با پلیس مرزی از هرگونه صحبت، توضیحات اضافی و شوخی کردن با هم‌گروهی های خود اجتناب کنید.

۹

در بدو ورود به چین در حل بازرسی مرزی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده در ویزا به خط شوید و در پشت خط زرد رنگ یکی یکی به پلیس مرزی مراجعه نمائید.

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (4)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (4)

 

 
ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (7)

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (7)ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China (7)

ما در کوتاه ترین زمان و با مناسب ترین هزینه، تور مورد دلخواهتان را به شما ارائه می دهیم.

درصورت تمایل به رزرو تور چین یا سایر تورها با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
شماره تماس شرکت ۸۸ ۲۰۰۶ ۸۸ – ۰۲۱
شماره فکس شرکت ۸۸ ۲۰۰۵ ۸۸ – ۰۲۱
برای مطلع شدن از دیگر خدمات و راه های دیگر ارتباطی ما، در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید
شماره تلگرام و موبایل پشتیبانی شرکت  ۲۵۵ ۶۶ ۱۳ ۰۹۱۲
کانال تلگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://telegram.me/harimparvaz
آدرس اینستاگرام رسمی شرکت حریم پرواز آسمان https://www.instagram.com/harimparvaz
سایت رسمی شرکت حریم پرواز آسمان www.harimparvaz.com
ایمیل رسمی شرکت حریم پرواز آسمان [email protected]

شرکت حریم پرواز آسمان، شرکتی مطمئن برای خدمات مسافرتی و گردشگری است.

آدرس : تهران – میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، بین خیابان شانزدهم و هجدهم، پلاک ۱۰۲، واحد ۳

شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری حریم پرواز آسمان

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China

ویزای چین و شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان Visa Of China